tirsdag den 5. februar 2013

Banan bounty

- lidt sundt og lækkert guf til den søde tand
Ingredienser:

2 dåser kokosmælk (kun cremen)
2 store spsk kokosolie
250 g kokosmel
3 dråber/små slurke flydende øko-vanilje
2 gode modne mellemstore bananer
2 tsk stevia pulver

Chokoladeovertræk:

300 g mørk chokolade
1 spsk kokos olie


Fremgangsmåde:Ta plast-folie og pres det godt ned i en brødform. Hæld alle ingredienserne i en gryde og rør rundt ved svag varme til du får en lækker cremet konsistens. Så hælder du det over i brødformen med plastfolie og klap den pæn og vandret lige.Sæt den i fryseren i ca. 4 timer. (Den skal være hård)Ta den ud og start vandbadet til chokoladenSkær den rektanglet blok ud i skiver som var det brød og skær derefter midt over.Grib gaffel og ske og dyp dem i den smeltede chokolade Læg dem på bagepapir på en bageplade og på køl. Voila.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar