2 spsk kokosolie
2 spsk sukrin (jeg brugte sukrin melis) (eller mere hvis du vil have dem sødere)
150g kokosmel
Chokolade overtræk:
200 g chokolade min 70%
1 lille spsk kokosolie
1 tsk vaniljepulver eller lign
Fremgangsmåde:
Lad kokosmælken stå på køl i et par timer, inden brug, det er nødvendigt for at du kan skille kokoscremen fra kokosvandet. Kasser kokosvandet.
Smelt kokosolien og kokosmælken i en gryde
Tilsæt kokosmel, sukrin og rør det sammen til en tyk grød.
Put husholdningsfilm i en bradepande og fordel kokosmassen heri, pres den godt ned mod bunden.
Lad den stå i fryseren i et par timer til den er stivnet og fast i konsistensen.
Lige inden du tager den ud og skærer den i passende størrelser, laver du et vandbad og smelter chokoladen sammen med kokosolien og vaniljepulver.
Dyp de små kokosstykker i chokoladen med ske og gaffel og læg dem på en plade som kan komme i fryseren i min ½ time.
De kan også puttes i køleskabet, jeg synes bare de holdes bedst hvis de kommer i fryseren fra start.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar