tirsdag den 9. april 2013

Wokret

- med laks og rejser
Kom sent hjem fra job, så skulle liige gå lidt stærkt med aftensmaden. Her var nok til to portioner og lækre rester til min frokost imorgen 

Ingredienser: 
Blandet grøntsager
- i denne portion brugte jeg: gulerødder, løg, selleri, bønnespirer, hele bønner, gul og rød peberfrugt, helbladet spinat, vandkastanjer, sukkerærter og kinesiske svampe.

2 stykker laks
100 g rejer
lille ds kokosmælk
2 tsk karrypasta (afhængig af hvor stærk du vil ha den, smag til)

Fremgangsmåde:
Skær laks i mindre stykker
Steg laks og rejer sammen med lidt olie og lidt karrypasta (evt. andre krydderier)
Put grøntsagerne sammen med og steg det videre
Hæld kokosmælken over og lad det koge op
Smag til med øvrige krydderier

TipServer med brune ris
Mmm bon appetit ❤

Ingen kommentarer:

Send en kommentar