Kom sent hjem fra job, så skulle liige gå lidt stærkt med aftensmaden. Her var nok til to portioner og lækre rester til min frokost imorgen ❤
Ingredienser:
Blandet grøntsager
- i denne portion brugte jeg: gulerødder, løg, selleri, bønnespirer, hele bønner, gul og rød peberfrugt, helbladet spinat, vandkastanjer, sukkerærter og kinesiske svampe.2 stykker laks
100 g rejerlille ds kokosmælk
2 tsk karrypasta (afhængig af hvor stærk du vil ha den, smag til)
Fremgangsmåde:
Skær laks i mindre stykker
Steg laks og rejer sammen med lidt olie og lidt karrypasta (evt. andre krydderier)
Put grøntsagerne sammen med og steg det videre
Hæld kokosmælken over og lad det koge op
Smag til med øvrige krydderier
TipServer med brune ris
Mmm bon appetit ❤
Ingen kommentarer:
Send en kommentar