- På lækker grov bund toppet med Sukrin Gold og kanel
Ingredienser:Tærtedej:
180 g mel (jeg kværner en blanding af kerner, frø og nødder, tilføjer lidt husk og evt. kombineret med lidt fuldkornsrismel eller anden glutenfri mel
ca. 5 spsk vand
3/4 dl olie (jeg bruger for det meste hørfrøolie da der er mest omega3 olie)
1½ spsk Sukrin Gold
Fyld:
Æbler i skiver
Sukrin Gold
Kanel
Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienserne i en skål og rør godt - tilsæt evt. mere vand
Smør en tærteform med olie/smør eller læg bagepapir i
Hæld dejen i formen og brug en ske til at forme den
Bag tærten i ovnen til den er lidt gylden men ikke fast
Drys med Sukrin Gold og kanel
Bag i ovnen til æblerne er møre og kanel/sukrin smeltet.
Bon appetit
Ingen kommentarer:
Send en kommentar