torsdag den 14. november 2013

Kanelsnegle

- Kanelsnegle going wrong blev til kanelmuffins, jeg havde i dag for første gang forsøgt mig med sesammel, forsøger mig lige med at lave snegle en anden dag og få passende billed herind ;)

Ingredienser:
Tærtedej:
3 æg
1,5 dl. piskefløde
50g fedtreduceret mandelmel
1,5 spsk. bagepulver
½ dl. fiberhusk (den gule)
2 spsk. sukrin
1 nip salt
½ tsk. Kardemomme
Kanelcreme:
60 g blødt smør45 g sukrin gold15 g kokossukker (eller mere sukrin gold)1-2 spsk kanel
Fremgangsmåde:
Rør æg og fløde hurtigt sammen med en elpisker.
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk dejen godt igennem.
Lad dejen hvile ca. 10min.

Imens laver du kanelcremen. Rør smør med sukrin gold, kokossukker og kanel.
Hvis smørret ikke er blødt nok, så smelt det i en gryde - ikke lad det koge.
Læg et stykke bagepapir på bordet og gør overfladen våd med lidt vand.
Klask dejen ud på bagepapiret. Med våde hænder fordeler du dejen til en firkant.
Fordel nu kanelcremen over hele dejen, og rul den sammen til en roulade.
Skæres i 10 små stykker (dyp evt. Kniven i lidt vand, hvis dejen klistrer lidt), og læg dem i muffinsforme.
Bages ved 200 grader i ca. 15 min.
Serveres evt. med lidt glasur lavet af sukrin melis. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar