onsdag den 27. november 2013

Blomkål forklædt som LCHF Risengrød

- Glem lige dine fordomme - You gotta taste this!!
Ingredienser:
Ca. 100 g blomkål
1½ dl piskefløde (bruger cremefine - den er glutenfri)
3 tsk kokosmel
2 tsk vaniljepulver
Kokosolie
Sødning efter smag

Fremgangsmåde:
Kværn kokosmelet fint
Riv blomkålen fint til ris - put det på en pande med kokosolie og steg det lidt
Imens bringer du i en anden gryde fløde, vaniljepulver og kokosmel i kog. 
Tilsæt blomkålene og pisk let
Tilsæt evt lidt mere kokosmel hvis det er for tyndt
Lad det jævne og tykne

Spises med kanel og smørklat. - jeg tilføjede lidt Sukrin Gold ovenpå grøden - det giver lidt ekstra smag og fjerner det sidste blomkålssmag.

Den smager overraskende godt og mætter pænt meget 

Bon appetit :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar