Ingredienser:
Ca. 100 g blomkål
1½ dl piskefløde (bruger cremefine - den er glutenfri)
3 tsk kokosmel
2 tsk vaniljepulver
Kokosolie
2 tsk vaniljepulver
Kokosolie
Sødning efter smag
Fremgangsmåde:
Kværn kokosmelet fint
Riv blomkålen fint til ris - put det på en pande med kokosolie og steg det lidt
Riv blomkålen fint til ris - put det på en pande med kokosolie og steg det lidt
Imens bringer du i en anden gryde fløde, vaniljepulver og kokosmel i kog.
Tilsæt blomkålene og pisk let
Tilsæt evt lidt mere kokosmel hvis det er for tyndt
Lad det jævne og tykne
Spises med kanel og smørklat. - jeg tilføjede lidt Sukrin Gold ovenpå grøden - det giver lidt ekstra smag og fjerner det sidste blomkålssmag.
Den smager overraskende godt og mætter pænt meget
Bon appetit :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar