Ingredienser:
25 g chiafrø
10 g glutenfrie havregryn
100 g skyr
100 g vand
50 g hindbær
3-4 dråber sødemiddel (kan udelades)
Topping:
Blåbær
evt. kanel
Fremgangsmåde:
Dag 1:
Kom chiafrø, havregryn, skyr, vand, hindbær og evt sødemiddel i en beholder. Det kan virke som om der er meget væske ift. mængden af ingredienser, men chiafrø optager meget væske, så grøden skal nok sætte sig.
Sæt grøden i køleskabet natten over.
Rør rundt i grøden
Top grøden med blåbær og evt. kanel og server :-)
Jeg er meget positivt stemt over både konsistensen og smagen. Det er uden tvivl blevet en del af morgenmaden i Casa Kvindebjerg. Det er samtidig et plus for mig, at det mætter helt enormt på en god og let måde, ingen tung fornemmelse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar